Mantiz Laser Tag

Mantiz Lasertag er ett fantastisk spill-system for alle som liker å game både på digitale plattformer som PS4, PC og fysiske plattformer som Paintball, Airsoft og Lasertag.
Hele Mantiz sin plattform er bygget opp med Battle Royal spillet som man kjenner godt igjen fra f.eks. Fortnite, COD og PUBG, som man styrer fra sin personlige Smarttelefon. Og at man fysisk bruker Mantiz sitt Lasertag våpen på jakten etter motstandere i det virkelige terrenget.

Din personlige Smarttelefon festes på din underarm og hele spillet foregår både på telefonen og i virkeligheten. Mere helse, kraftigere skudd og andre momenter i spillet, finnes på kartet som er knyttet "live" opp mot Google Map. Alt av lyder fra våpenet, beskjeder og varslinger blir sendt fra våpenet og ut fra høyttaleren på din telefon.
Men du må for all del ikke glemme å følge med fysisk i spillet. Motstanderne er ekte og ett Mantiz Laservåpen skyter minimum 250 meter i lysets hastighet.
Glem slik du spilte Paintball og Airsoft, eller hvordan du behandlet "gaming-musen". Her må du gå ordentlig i dekning, bevege deg best mulig taktisk etter hvordan terrenget er, snike, løpe og huske at en motstander kan skyte deg fra en lang rekkevidde.
 For å ikke snakke om det andre momentet med Death Zone som kommer snikende inn bakfra og ringer inn spillerne mot senter av kartet. Husk i kjent Battle Royal stil, så varer ikke helsen din lenge i Death Zone :)

Bestem selv hvor banen skal være, hvor stort kartet skal være, varigheten av spillet, hvor mye helse-pakker, ammo-pakker, skjold-pakker, solo-spill eller team-spill. Mulighetene er så utrolig mange og det er så mange steder å spille.
Lasertag gjør absolutt ingen skade, etterlater ingenting og det finnes derfor ingen lover og regler angående spill med Lasertag. Så finn et skogholt nær deg, i nabolaget, en gammel festning fra krigen osv. Norge har så mange kule området det kan være kult å utkjempe en Battle Royal krig, og alle vet om noe i nærheten av der man selv bor.
Vis hensyn til om det er typiske steder hvor det finnes mye folk som kan bli skremt, steder man kan ødelegge andres verdier og eiendom osv. Sunn fornuft, kort sagt.

Slik fungerer det:

Last ned App

Last ned Mantiz Laser Tag App`en på din personlige Smarttelefon.
Dette er en gratis App og gir deg tilgang til å aktivere Mantiz våpenet, lage eller joine ett spill.
NB. Husk at når du aktiverer spill på App`en så får du en kode på SMS. Men du må sette oppgitt kode fra utleiestedet foran og sammen med SMS koden for at alt skal virke!

Velg:

Først knytt opp din telefon med våpenet. Trykk på Settings og deretter Manitz Rifle. Trykk på "..." oppe til høyre og tast inn MZG koden som står på skjermen i våpenet.
Du er nå knyttet opp mellom telefon og våpen. Trykk nå "Home"
Velg om du skal Joine eller om du skal lage ett nytt spill. Eller spille om igjen.
Lager du ett nytt spill, er du Game Master og de andre Joiner ditt spill etterpå.

Oppsett:

Bestem enkelt hvilket oppsett du vil ha i spillet. Trykk deretter Ready & Continue
Tips: Det kuleste er at du ikke viser de andre hvordan du setter opp hele spillet. Velg "Yes" på one life for ekte Battel royal.

Oppsett av banen:

Hold plusstegnet i senter inne og du kan plassere sirkelen der du ønsker med fingeren.
Deretter holder du på den hvite ytre sirkelen og velg hvor stor omkrets yttersiden av banen skal starte med.
Deretter hold den grønne sirkelen og velg hvor mye bane det skal være i senter etter at yttergrensen har kommet inn.
Trykk Ready & Continue

Momenter på banen:

Hold fingeren på kartet og de forskjellige momentene kommer opp som vist på bildet. Der du trykker, er der valgte moment kommer på kartet.
Du kan legge til akkurat så mye du ønsker overalt på kartet. Ingen begrensninger!
Trykk Ready & Continue

Klar for start:

Spillet er klar til å starte og de som skal joine spillet skanner bare inn den QR koden du har fått på din telefon. 
Be alle spre seg utover i terrenget, og start spillet når du føler det er riktig. 
Trykk: Start This Game!

Nedtelling:

Spillet teller ned til start. Er du i Death Zone nå, så kjapp deg inn på banen :)

Spillet pågår:

Typsk bilde av spillet. Det røde er Death Zone og oppholder du deg i den tappes du rask for helse. Så jobb deg inn mot senter som er det som er markert rødt. 
Du ser også at det ligger pakker med hjelpemidler på banen. Så prøv å finn disse på din vei mot senter, men husk at de fysiske motstanderne dine også er ett sted på kartet og jakter på deg og de samme pakkene :)

Generelt:

Du kan zoome inn på kartet hvis du trenger bedre detaljer for terrenget.
Husk å ha full-ladet Smarttelefoner. Dette systemet krever batteristrøm og vi regner ca. 2-3 timer batteritid på telefon og våpen. Men det er bare å lade allt opp igjen med strøm. Dagsleie, så spill så mange spill som mulig og lad opp i pausene :)
Velkommen til å leie utstyr!

Krav til telefon: Du må tillate appen alle tilgjengligheter den spør etter. Den som lager spill må ha IPhone eller IPad. Du må ha nett-tilgang. Samme om det er 3G, 4G eller 5G. Husk å ha Bluetooth på.

Head office:
Michael Krohnsgate 30
5057 Bergen

HiTZONE - Amfi Os
Prestegardskogen 2B
5200 Os